Skip to main content

Technipes lavaajat

Technipes Evopal robottilavaaja

EVOPAL-sarjan lavaajia on kolme mallia.

WINTECH-sarjan robottilavaajat ovat pienen tilantarpeen, joustavan sijoittelun ja edullisen hintansa vuoksi erittäin suosittu malli. Kapasiteetti versiosta rippuen n. 240-750 säkkiä/h. Lavaaja tekee myös suipon mallisilla säkeillä vakaita ja säännöllisiä lavoja. Tarttujakoura pystyy limittämään säkit, säkkejä ei pudoteta korkealta ja optiona saatava jälkipuristus tiivistää joka säkin paikoilleen. Lisävarusteena nerokkaat nostokourat, lavoille ja alus-/väli-/ päällipahville. Wintech lavaaja soveltuu hyvin myös kappaletavaran, kuten laatikoiden, kanistereiden ja astioiden lavaamiseen.

WINTECH (Europack) lavaaja

  1. Monitoimitarttuja, säkeille, lavoille ja aluspahveille
  2. 4-suuntainen pylväsrobotti
  3. Neliörullat tasaavat tuotteen säkeissä
  4. Rullakuljetin/noukinta-asema
  5. Lavausasema, lavauskuviot vapaasti ohjelmoitavissa
  6. Pahviasema, voidaan ohjelmoida alle/väliin/päälle
  7. Lavakasetti
  8. Valmiiden lavojen rullakuljetin

Technipes Runner tasolavaaja

RUNNER-sarjan perinteiset tasolavaajat soveltuvat suurempiin kapasiteetteihin, maksimi n. 1400 kpl/h.

Runner-a on korkeatasolavaaja suurimmille tehoille ja Runner-b matalatasolavaaja, keskisuurille tehoille, n. 800 sk/h Tasolavaajat on korkeasti automatisoitu, eivätkä vaadi jatkuvaa valvontaa.

Säkit mankeloidaan säännölliseksi lavaajan sisääntulossa. Lavaajan säkkikerrokset tiivistetään puristimilla sivuilta sekä päältä, jolla savutetaan tiivis, säännöllinen ja vakaa lava.

Lavaajan perään sijoitetaan usein käärintäkone tai huputuskone, suojaamaan lavat likaantumiselta ja vahingoilta kuljetuksen aikana.