Skip to main content

Technipes venttiilisäkityskoneet

Technipes TECNO ruuvitäyttökone

TECNO-sarjan puoli- ja täysautomaattiset koneet, bruttopunnituksella.

Mallit: Tecno/MT -ruuvitäyttökone Tecno/350 -täyttö pystyturbiinilla Tecno/VL -gravimetrinen täyttö Tecno/FF - täyttö paineilmalla (ilmapakkari).

Kun peruskone varustetaan tyhjien säkkien kasetilla, säkinripustajalla ja automaattisella säkinkaatolaitteella saadaan koneesta täysautomaattinen. Muita lisävarusteita ovat moottorikäyttöinen säkkisatulan korkeussäätö sekä ultraääni venttiilinsulkija.

Venttiilisäkit

Säkkityyppinä venttiilisäkit, sisä- tai ulkopuolisella venttiilillä. Sopivat säkkimateriaalit paperi, paperi/muovi ja muovi. Maksimikapasiteetit bruttopunnituksella noin 300 sk/h, tuotteesta ja venttiilin koosta riippuen. Myös säkinsulkija voi vaikuttaa kapasiteettiin. Suuremmille säkitystehoille voidaan asentaa useampi kone rinnakkain.

Technipes TECNO Venttiilisäkityskone

Technipes OPTIMA

OPTIMA-sarjan puoli- ja täysautomaattiset koneet, nettopunnituksella.

Mallit: Optima/ITTC -täyttö vaakaturbiinilla ja ruuvilla Optima/ITC -ruuvitäyttökone Optima/ITN -täyttö hihnakuljettimella Optima/ITG-HV - gravimetrinen täyttö Kun peruskonee varustetaan tyhjien säkkien kasetilla,säkinripustajalla ja automaattisella säkinkaatolaitteella saadaan koneesta täysautomaattinen.

Muita lisävarusteita ovat moottorikäyttöinen säkkisatulan korkeussäätö sekä kuumaliima tai ultraääni venttiilinsulkija. Säkkityyppinä venttiilisäkit, sisä- tai ulkopuolisella venttiilillä. Sopivat säkkimateriaalit paperi, paperi/muovi ja muovi. Maksimikapasiteetti nettopunnituksella noin 400 sk/h, tuotteesta ja venttiilin koosta riippuen. Myös säkinsulkija voi vaikuttaa kapasiteettiin. Suuremmille säkitystehoille voidaan asentaa useampi kone rinnakkain.


Säkinsulkijat

Joillakin tuotteilla venttiilisäkkien tiiveys ei ole riittävä, ilman sulkijalaitetta. Siisteyden tai hygienian vuoksi halutaan sulkea venttiili, estämään vuodot kuljetuksen ja jatkokäsittelyn aikana. Säkkien sisäpuolisilla venttiileillä voidaan käyttää TECHNO ET2 säkinsulkijaa. Se asettaa säkin kulman yli rullalta paperinsuikaleen, joka kiinnitetään kuumaliimalla. Säkit joissa on muovinen ulkopuolinen venttiili, voidaan sulkea SONSEAL ultraäänisulkijalla. Se voidaan asentaa heti täytön yhteyteen, ennen säkin pudottamista, tai myös erillisenä laitteena säkityskoneen jälkeen olevalle hihnakuljettimelle.

SonSeal säkinsulkijat


Techno ET2 sulkija

Säkkien sisäpuolisilla venttiileillä voidaan käyttää TECHNO ET2 säkinsulkijaa.

Se asettaa säkin kulman yli rullalta paperinsuikaleen, joka kiinnitetään kuumaliimalla.